try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
Bon Relax
Urbanització de Sant Pere Pescador

La manifestació ha estat un èxit!

warning: readfile(http://www.armentera.com/node/7): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /chroot/home/bonrelax/bonrelax.com/html/includes/common.inc(1743) : eval()'d code on line 3.

Erem uns 150 veins, entre homes, dones, nens, àvies, i tant socis com no socis de l'Associació de veïns.

Hem anat de l'entrada del Bon Relax fins a l'Ajuntament on hem llegit el manifest (el posem com adjunt).

Esperem que d'una vegada per tota aquesta cohesió de gran part dels veïns del Bon Relax serveixi per que l'Ajuntament s'adoni que estem realment enfadats. Tenim un tracte exquisit amb l'Ajuntament, però no estan portant a terme reivindicacions justes que venim reclamant des de fa anys:

- Mentre no es fa la connexió a la depuradora d’Albons: que tot l’any funcioni l’estació de bombeig cap a la depuradora i que a l’estiu es llogui un motor per que barregi els fangs. Alhora, que les quotes que hem anat satisfent per la depuradora durant més de 10 anys, mentre aquesta no funcionava, siguin per pagar la connexió a la depuradora d’Albons i que no se’ns demani cap contribució especial per fer aquesta connexió. En definitiva no volem que es contamini l’aigua, ni el riu, ni la platja...
- Que es faci efectiva la variant de l’Avinguda d’Empúries a l’est del Bon Relax est segons marca el Plà General d’Ordenació Urbanística PGOU. Donada la perillositat i donat que no volem esperar més (fa més de 20 anys que ho reclamem) que es posi algun sistema efectiu limitador de la velocitat: semàfors, coixins berlinesos o el que s’escaigui
- Repintar l’asfalt (STOP, prioritats de pas, línies...), netejar amb més consciència el parc infantil i la urbanització en general de restes orgàniques i de brutícia, posar més senyals limitadores de velocitat dins la urbanització, més containers de restes vegetals... i en general volem deixar de banda la deixadesa que presenta el Bon Relax i tenir els mateixos serveis que el cas antic. Aquí hi viu molta gent tot l’any.